joi, 5 iulie 2007

Tot aşa să luminaţi şi voi


Poate că abia ai auzit Evanghelia. Evanghelia este povestea luptei dramatice care se dă între lumina şi întuneric, între prinţul întunericului Satan, şi Lumina Vie care este Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Acest conflict a fost atat de intens încat însuăi Iisus a trebuit să părăsească cerul, să vină pe pămant şi să ia trup omenesc pentru ca orice faptură care Il acceptă ca Domn şi Mantuitor personal, să vină din intuneric la lumină
Lumina şi intunericul nu pot co-exista. Odată ce lumina işi face prezenta, întunericul începe şi trebuie să dispară!
Biblia ne spune că într-o zi, pe o cruce romană pentru cateva momente se parea că întunericul a biruit lumina. Se părea că întunericul va triumfa pe pămant, iar Lumina va dispărea pentru totdeauna. Dar aşa cum soarele răsare în fiecare dimineată, şi risipeşte întunericul nopţii, tot aşa Fiul lui Dumnezeu: Lumina lumii, s-a ridicat triumfător din mormant, biruind moartea, indicand sfarşitul puterii întunericului. Iisus Hristos, Lumina care a biruit puterea întunericului, s-a dus la Tatăl unde va lumina cerul pentru o vesnicie întreagă. Acolo El a pregătit un loc pentur toti cei care vor să fie cu El în lumina veşniciei.
Dacă Domnul Iisus este şi Mantuitorul tău, atunci porţi cu tine lumina Lui, o lumină pe care însusi Dumnezeu a pus-o în tine!
Lasă dar ca lumina ta să lumineze într-o lume dominată de întueric.
Voi sunteţi lumina lumii. ( Matei 5:13 )


Un comentariu:

Team Blog '' Alexa Popovici'' Arad spunea...

Ceau, nu doresti un partereniat de link-uri.??i noi tot blog crestin avem, tot pe domeniul blogspot.com
www.alexapopovici.blogspot.com
dorian_curcanu@yahoo.com