luni, 2 iulie 2007

Caci a Ta este puterea

Puterea lui Dumnezeu! Te cutremuri cand te gandeşti la ea. Este mai presus de orice înţelegere. Puterea Lui de creaţie este dincolo de orice imaginaţie. El spune, şi ce spune ia fiinţa. Puterea de a menţine ordine în univers este de asemenea incomprehensibilă. De asemenea puterea Lui Dumnezeu de a transforma nu poate fi cuprinsă de mintea omenească, pentru că numai prin atingerea Lui au fost deschişi ochii orbilor, şi au fost înviate trupurile moarte. Neprihănirea puterii Lui este de asemenea de necuprins. Numai la sunetul glasului Său oamenii se vor cutremura. La apariţia puterii Lui, împaraţiile şi domniile vor dispărea, iar domnitorii şi toate lucrurile de pe faţa pămantului vor pieri. Va veni o zi cand numai la auzul sunetului glasului Său pămantul se va cutremura, soarele se va întuneca, luna îsi va pierde strălucirea, stelele de pe cer vor cădea, iar puterile pămantului vor fi clătinate. În acea zi orice ochi omenesc va putea vedea strălucirea şi neprihănirea puterii Lui, o putere care depăşeşte capacitatea umană de înîelegere.


Dar cu toate acestea, Dumnezeu cel Atotputernic, necreat şi etern, din dragoste pentru om, a ales să-şi trimită singurul Fiu, pe Domnul Iisus Hristos să moară pentru noi. Manifestandu-şi înca o dată puterea, prin invierea lui din morti, absolvind astfel, vina întregii lumi.


Trebuie doar să crezi


Şi să-L cunosc pe El, şi puterea învierii Lui, şi părtăşia suferinţelor Lui, şi să mă fac asemenea cu moartea lui. ( Filipeni 3:10 ).




Niciun comentariu: