vineri, 17 iunie 2011

Instiintare


"Sa se lase cel rau de calea lui, si omul nelegiut sa se lase de gandurile lui, sa se intoarca la Domnul care va avea mila de el, la Dumnezeul nostru care nu oboseste iertand." Isaia 55:7

Un cercetator al textelor biblice a facut afirmatia ca Dumnezeu instiinteaza pe om despre pedeapsa vesnica de 234 de ori in Noul Testament. Cat de multi oameni tineri si varstnici se supraestimeaza pentru a aparea in fata altora drepti si cinstiti. In ochii oamenilor poate ca si sunt. In fata lui Dumnezeu insa, nu exista nici un singur om fara vina. Nu trebuie sa fi stat la inchisoare sau sa fi omorat pe cineva. Parerea buna despre sine este un suficient pacat pentru a nu putea intra in cer.
Calea larga care duce la pierzare, are si ea un "trotuar". Acesta nu merge prin pacate mari, insa conduce spre pierzarea vesnica. Si cat de mare este numarul celor care merg intr-acolo, fara griji si siguri pe sine! Conceptia lor de viata este exact dupa placul lor si ei se afla intr-o societate numeroasa si foarta buna. Daca este cinstit, atunci trebuie sa recunosti ca si in viata ta nu sunt toate in ordine. Nu te ascunde dupa pretexte si nu te imbraca in mantaua fatarniciei! Nu ascunde nelinistea si greseala ta! Marturiseste-i Mantuitorului vina ta - El are mila de tine si nu oboseste iertand!

Niciun comentariu: