miercuri, 15 iunie 2011

Un singur lucru necesar


Isus S-a uitat tinta la el, l-a iubit si i-a zis: "Iti mai lipseste un lucru..." Marcu 10:21

Omului din zilele noastre i se ofera multe lucruri pentru a-i face viata mai usoara. Toti au acces la progresele culturale si tehnice. Dar toate acestea nu sunt numai trecatoare si inutile, ci sunt o piedica in calea obtinerii unui singur lucru necesar, despre care citim in versetul de mai sus.
Toate placerile vietii pamantesti nu pot satisface pe deplin inima omului. Nici sanatatea, nici fericirea, nici bogatia, nici o viata morala exemplara nu pot inlocui acel lucru necesar, despre care vorbeste Domnul Isus.
Acest singur lucru necesar consta in posedarea vietii vesnice, pe care Dumnezeu o daruieste fiecarui om care , prin credinta in Isus, recunoaste ca slava aparenta a lucrurilor pamantesti este o lucrare de orbire folosita de diavol. Acesta nu inseamna izolare de lume, ci este rezultatul schimbarii mentalitatii omului. Dorinta sincera de a poseda acest singur lucru necesar, si anume bucuria vesnica si cereasca a inimii, conduce la recunoasterea sentintei lui Dumnezeu cu privire la starea adevarata a actualului timp in care traim si a propriei vieti. Aceasta este singura cale corecta, prin care il putem accepta prin pocainta si credinta pe Domnul Isus Hristos ca Mantuitor personal.

Niciun comentariu: