sâmbătă, 11 iunie 2011

Ascultarea rugaciunilor " Tu asculti rugaciunea ... " Psalm 65:2



Dumnezeu asculta rugaciunile. In incercarile tale cheama-L pe Dumnezeu, adreseaza-te Lui in descurajarea ta sau in remuscarile cugetului tau! El va raspunde in mod sigur. Vei experimenta atunci ca El este, intr-adevar un Dumnezeu care asculta rugaciunile.
Te-ai rugat lui Dumnezeu vreodata? Nu este vorba de a rosti o rugaciune invatat pe de rost, ci de a de adresa personal si direct Creatorului tau, acela care te cunoaste bine si Se intereseaza de tine, pentru a-I cere ajutorul intr-o problema deosebita, o boala grava sau o primejdie presanta.
Dar mai mult, crestinul adevarat stie ca poate sa-I vorbeasca lui Dumnezeu si despre micile sale greutati zilnice. Noi avem un Dumnezeu foarte mare, care face lucruri foarte mari, dar totusi nici o problema a celor credinciosi nu este prea mica pentru El. Nu-L vom obosi niciodata cu micile noastre probleme.
Cautati ajutorul si harul lui Dumnezeu rugandu-va, fiind sigur totdeauna ca El va asculta neconditionat. Vorbiti-I despre nevoile voastre, spuneti-I toate indoielile voastre! Nu asteptati ziua de maine, incepeti sa va rugati acum!

Niciun comentariu: